onsdag 30. mars 2011

KNEKKIS OG GROVIS ;)

Endelig har våre etterlengtede groviser og helsprøe knekkebrød kommet inn igjen.
Grovisene er et litt sunnere alternativ til søtsaker, fordi de er laget av grovt sammalt hvete, mørk sjokolade, brunt sukker mm. Knekkebrødene er laget av en herlig blanding av masse forskjellige kornsorter.


mandag 28. mars 2011

TERNINGKAST 5 TIL bolivar!


Det var stor spenning på bolivar dagen vi fikk vite at Finansavisen hadde vært her, og gleden var stor lørdag morgen da vi bladde opp og så en stor terning med tallet 5 ;)




fredag 25. mars 2011

HEMMELIG MØTE I KULE OMGIVELSER





I går var vi i et møte på et kontor som en gang ble brukt som leilighet. Det var sinnsykt kule lokaler. og masse rare ting overalt. Det var et interesant møte som kan utvikle seg til noe stort og spennende. Hvis det blir noe av, skal jeg love å fortelle dere om det. I mellomtiden kan dere bli inspirert av lokalet ;)



Et ekte badekar midt på kontoret ;)




onsdag 23. mars 2011

VÅREN ER HER!


I dag har vi gjort om i butikken på bolivar. Vi har fått inn litt nye varer, men fremdeles venter vi på de store overaskelsene som snart kommer inn i hyllene. Her får dere en liten smakebit.





mandag 21. mars 2011

VERDENS BESTE HIGHLIGHTER!

Jeg klarer ikke la være å bli fristet til å gå inn til nabo Parfumeriet, og jeg finner selvfølgelig alltid noe spennedne.
Denne gangen var jeg så heldig å få en highlighter. Da jeg kom tilbake til bolivar og prøvde den, ble jeg hekta med en gang. Og løp selvfølgelig over for å kjøpe den andre fargen også. De er superfine og ha nå som solen skinner ute, for de gir masse glød. Og de passer til alle hudtyper.


 

Den lyse fargen heter: Sunlight og den mørke heter: afterglow. Parfumeriet har også en nettbutikk som er veldig fin : www.parfumerie.no

torsdag 17. mars 2011

L`oréal


I dag hadde Lòréal presskonferanse på bolivar. De viste frem deilige solkremer til påske, vår og sommer!






tirsdag 15. mars 2011

SELVBRUNINGSKREM

Vi er så heldige å ha verdens koseligste parfymeri vegg i vegg med bolivar.  Parfumerie spesialiserer seg på kjente nisjeprodukter innen hudpleie, makeup og parfyme. Det som også er så bra med parfymeriet, er at de fleste merkene er de helt alene om å føre i Norge. De er ikke et økologisk parfymeri, men de selger også en del økologiske produkter. 








Er det mange som snart begynner å kvie seg for å vise frem vinterblek hud, har vi et bra  tips fra parfumerie


Brazilian tan- light, som er en oppfølger til Brazilian Tan Dark, er dette en lysere farge perfekt for nordisk hud- året rundt. Den inneholder pleiende avokado, kokosnøttolje og karamell. Light gir en umiddelbar og naturlig glød- som om du hadde tilbragt dagen på stranden. Den er også parabenefri.
Vi har prøvd den og er stålende fornøyd!


fredag 11. mars 2011

VÅR I LUFTEN



Det er vår i luften og vi går ut av dvalen.  Jeg merker at det kribler i kroppen etter deilige farger. I dag har vi bestilt masse spennende nye go`biter til butikken. Her kan dere få litt inspirasjon fra de deilige fargene...



torsdag 10. mars 2011

RESULTAT FRA PHOTOSHOOTEN PÅ MANDAG.

Her kan dere ta en liten sniktitt  på bildene vi tok av cafén på mandag. Resten kommer i bladet......




onsdag 9. mars 2011

DAGENS FERSKE FANGST!



PHOTO SHOOT

Vi lager ny nettside med ny nettbutikk, den langseres i løpet av april. Vi vil holde deg oppdatert! Annette har i dag igjen, hjulpet oss med å ta bilder.



Linputer i forskjellige blåtoner, herlig til sommeren!

Inspirasjon fra butikken, vårens farger!


tirsdag 8. mars 2011

DAGENS TIPS!



Jeg har blitt helt avhengi av en lip gloss jeg fikk av søsteren min fra Christian Dior. Den gir masse fuktighet og samtidig fremhever den leppenes naturlige farge. Løp og kjøp, den er vidunderlig  !!!

mandag 7. mars 2011

BEHIND THE SCENES


I dag  har vår søte fotograf Annette tatt redaksjonelle bilder av bolivar sammen med Rikke og jeg. Det blir spennende å se det endelige resultatet. Men i mellomtiden vil vi vise dere litt av bildene vi tok mens vi jobbet.

       Annette er dypt konsentrert med å ta bilde av den nye avdelingen.

                                Rikke & Cathrine





Nicolai & Annette

Nicolai og Danny

fredag 4. mars 2011

GALLERIÅPNINGSFEST PÅ BOLIVAR, ESPEN EIBORG

I går kveld holdt vi åpningsfest for Espen Eiborg sin utstilling "Night flight to Venus", på bolivar.


                                                                                                                                               Jupiter impact
                                                                                                                                                     Mars attac

            Ground control                                                           
                                                                 

Espen Eiborg (f.1968)

Billdedverden beveger seg i grenseland mellom fantasi og virkelighet. I utstillingen, Nightflight to Venus, formidler han vår endeløse interesse og fascinasjon for skjønnhet. Eiborgs idé er å fange det magiske øyeblikket hvor noe livløst våkner til liv: En sovende skjønnhet som mottar det livgivende kysset, en sommerfugl som forlater kokongen, en heltinne som trer ut av inkubasjonen og reiser ut for å finne sin elskede. De klassiske eventyrreferansene er mange og de fleste av oss kjenner historiene. Likevel skiller Eiborg univers seg noe fra de tradisjonelle scenarioene. Settingen er lagt til verdensrommet hvor stjernene er vitner - og hvem vet hvordan historien ender?

Eiborg benytter blandet teknikk med foto, akryl, oljeskift, spraymaling og sjablonger på lerret og treplate. Med maling og akryllakk fremheves konstraster og farvenyansene understrekes. Teknikken gir en iøynefallende fremtoning på billedflaten, ofte i kontrast med tykke malingstrøk og en grafittilignende strek.

Bildene kan du se på : www.galleri-a.no 

Litt bilder fra festen.. ;)